ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΩΝ UNILEAGUE

Αναβολή όλων των ορισμένων αγώνων του unilegue στο Ρέθυμνο όπως και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν απόφασης της διοργάνωσης στα πλαίσια πρόληψης. Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την συνέχεια της διοργάνωσης.
Η απόφαση της διοργάνωσης εδώ:
Το Unileague, αποδεχόμενο το ανακοινωθέν πλαίσιο πρόληψης για την καταπολέμηση του κοροναϊού ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων μας σε όλη την Ελλάδα επ αοριστων. Θα επανέλθουμε με νεότερη μας ανακοίνωση. Συστήνουμε σε όλους τους συμμετέχοντες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, όπως αναφέρονται από το υπουργείο Υγείας.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΩΣ 27/04

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΩΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  27/04!!!
Αγαπητοί φίλοι με συναίσθηση της κατάστασης και βάσει της κοινής υπουργικής απόφασης για την αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων/σχολών εκμάθησης αθλητικών εγκαταστάσεων στα πλαίσια πρόληψης το Calcetto mini soccer και γενικά ο Πολυχώρος θα παραμείνει κλειστός από Παρασκευή 13 Μαρτίου έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ας μείνουμε όλοι σπίτι , για να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα στα καθημερινές μας συνήθειες.
Με νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

 

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΝΕΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
CALCETTO CUP 6X6
Σας ενημερώνουμε ότι το νέο ανδρικό πρωτάθλημα Άνοιξη 2020 θα ξεκινήσει σε νεότερο χρόνο και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε οτι το CALCETTO mini soccer θα παραμείνει κλειστό εως και της 27/04 λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώσουμε!