Εβδομαδες χαράς

Μέτα τη λήξη του σχολικού έτους το Summer Camp προσφέρει στους μικρούς μας φίλους ένα περιβάλλον σύγχρονο και ασφαλές ώστε να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν ταυτόχρονα, με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε βιωματικές γνώσεις στα παιδιά μέσα από δραστηριότητες αναψυχής ,με τη συμμετοχή διπλωματούχων καθηγητών φυσικής αγωγής και εξειδικευμένων παιδαγωγών.

Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα του. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία και σε κάποιες δραστηριότητες το φύλο καθώς και το αγωνιστικό επίπεδο.

Το παιγνίδι είναι μια διαδικασία προσαρμογής των παιδιών στο περιβάλλον και είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην ωρίμανση ενός παιδιού. Το “παιγνίδι” εάν δεν είναι εκπαιδευτικό δεν μπορεί να λέγεται παιγνίδι. Η φύση έχει δώσει στα παιδιά την τάση να παίζουν για να εξασκηθούν για την ζωή. Το σχολείο προσφέρει πολύ σημαντικές δεξιότητες μέσα από τις δραστηριότητες του αλλά και το καλοκαίρι δεν είναι καιρός για χάσιμο. Είναι καιρός για πολύ παιγνίδι, κοινωνικοποίηση και επαφή με την φύση. ]

Στα Καστελάκια με μια ομάδα  εκπαιδευτών από διάφορες ειδικότητες προσφέρουμε στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι και στους γονείς την σιγουριά ότι τα παιδιά τους είναι σε καλά χέρια. Πολύ αθλητισμός, κολύμβηση, αλλά και θέατρο, τραγούδι και πρωτότυπες κατασκευέςκηπουρική και εκπαιδευτικά ομαδικά παιγνίδια συνεργασίας είναι η συνταγή μας για ένα ευχάριστο αλλά και δημιουργικό καλοκαίρι για τα παιδιά.

Μέσα σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον δημιουργήθηκε το 2006, το πρότυπο Βιωματικό και Αθλητικό πάρκο  ADVENTURE PARK,   το οποίο προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες σε εκατοντάδες σχολεία που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Στο πάρκο λειτουργεί για   Summer Camp / Ημερήσια κατασκήνωση, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας.

Στόχος του Summer Camp ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΑΡΑΣ είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, αθλήματα, ομαδικό παιχνίδι και συμβίωση. Είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά, κατά την διάρκεια των σχολικών τους διακοπών και  μία ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  παιδιά ηλικίας 4-16ετών από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (16 Ιουν – 10 Σεπ). Το πρόγραμμα των παιδιών είναι σχεδιασμένο από την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα του . Οι εκπαιδευτές είναι Παιδαγωγοί και Καθηγητές Φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση παιδιών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία.

Το Summer Camp για το 2021 θα λειτουργεί σε 12 εβδομαδιαίες περιόδους  η 3 μηνιαίες περιόδους και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός σαββατοκύριακου) από τις 07:30 έως τις 16:30.

Το πάρκο συνεργάζεται με σχολικά & τουριστικά λεωφορεία για τους γονείς που επιθυμούν την μετακίνηση των παιδιών  – από την πόρτα του σπιτιού τους στο πάρκο –  και αντίστροφα. (Η μεταφορά είναι “πόρτα – πόρτα” με επιπλέον κόστος και αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών.

Στα παιδιά παρέχεται κατ επιλογήν με επιπλέον κόστος και πλήρης διατροφή με πρωινό και μεσημεριανό σε συνεργασία με το akropolis cafe.

To ADVENTURE PARK συνεργάζεται με ταμεία, οργανισμούς και εταιρίες.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον γονέα αίτηση συμμετοχής και μια  προκαταβολή.

Οι εβδομαδιαίες περίοδοι του Summer Camp 2021 έχουν  ως εξής:

 •  εβδομάδα 28 Ιουν έως 2 Ιουλ
 •  εβδομάδα 5 Ιουλ έως 9 Ιουλ
 •  εβδομάδα 12 Ιουλ έως 16 Ιουλ
 •  εβδομάδα 19 Ιουλ έως 23 Ιουλ
 •  εβδομάδα 26 Ιουλ έως 30 Ιουλ
 •  εβδομάδα 2 Αυγ έως 6 Αυγ
 •  εβδομάδα 9 Αυγ έως 13 Αυγ
 •  εβδομάδα 16 Αυγ έως 20 Αυγ
 •  εβδομάδα 23 Αυγ έως 27 Αυγ
 • 10η εβδομάδα 30 Αυγ έως 3 Σεπ
 • 11η εβδομάδα 6 Σεπ έως 10 Σεπ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην λειτουργία της ημερήσιας απασχόλησης στο adventure park, μας έχει διδάξει ότι για την μεγαλύτερη άνεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών, είναι σκόπιμο τα παιδιά να έχουν μαζί τους κάποια εφόδια.

Έτσι, κατά την διάρκεια της κατασκήνωσης το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του ελαφρύ σάκο με αντηλιακό – πετσέτα προσώπου – μπλουζάκι – σορτσάκι – εσώρουχο – σαγιονάρες – μαγιό και ένα μπουκάλι για νερό με γραμμένα τα αρχικά του παιδιού. Σας προτείνουμε, να γραφούν τα ονόματα των παιδιών στον εξοπλισμό τους (και στο σακίδιό τους).

Επίσης τα παιδιά να φοράνε αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα.

Το calcetto/adventure park, προσφέρει σε όλα τα παιδιά ένα (1) καπέλο και δύο (1) μπλουζάκι.

Για την πισίνα να έχουν στο σακίδιό τους και κολυμβητικό σκουφάκι.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Οι κανόνες είναι διαμορφωμένοι για την βέλτιστη ασφάλεια των παιδιών σας.

 • Η αποχώρηση των παιδιών γίνεται μόνο από γονείς με την παράδοση αστυνομικής ταυτότητας ή από τρίτους με την ίδια διαδικασία με θεωρημένη ενημέρωση στην γραμματεία της κατασκήνωσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ειδικά σε έκτακτες περιπτώσεις.
 • Για την συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση.
 • Οι γονείς ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ενημερώσουν την κατασκήνωση κατά την εγγραφή για χρόνια προβλήματα παιδιών, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ σακχάρου – αναπνευστικές (άσθμα) – νευρολογικές (επιληψία) – αλλεργικές – συμπεριφοράς και για λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις.
 • Οι οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά εντός κατασκήνωσης θεωρούνται αποδεκτές από γονείς και παιδιά, εκτός και αν έχει δοθεί γραπτά διαφορετική ενημέρωση από τους γονείς.
 • Επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων (ιδανικά χαμηλής αξίας) μόνο με ευθύνη των ίδιων των κηδεμόνων. Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για απώλεια κινητών τηλεφώνων, χρημάτων, προσωπικών αντικειμένων.
 • Το κυλικείο θα λειτουργήσει κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
 • Τα παιδιά οφείλουν να έχουν μαζί τους σαγιονάρες, μαγιό, καπέλο, αλλαξιά ρούχα, πετσέτα θαλάσσης, γυαλιά θαλάσσης, παγούρι για νερό και αντηλιακή κρέμμα.
 • Ενδεικτικά Κόστος εβδομάδας (με ΦΠΑ) με Δραστηριότητες & Πλήρη Διατροφή είναι:
  • 100€ η εβδομάδα για συμμετοχή εβδομάδας
  • 340€  ο μήνας για συμμετοχή  4 εβδομάδες
  • 650€ η εβδομάδα για συμμετοχή όλη τη σεζόν

  (Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ)

  Προαιρετικά
  Β. Μεταφορά * Door to Door 65€ (με ΦΠΑ) ανά εβδομάδα
  Γ. Εξωτερικές επισκέψεις * 50€ (με ΦΠΑ) για όλες τις εκδρομές
  Τηρείται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο COVID-19 

 • Σημαντικές επισημάνσεις
  1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει: να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής & να γίνει  πληρωμή  της προκαταβολής 50 ευρω
  2. Η κάθε νέα εβδομάδα προπληρώνεται έως την Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας
  3. Λογαριασμός κατάθεσης EUROBANK Iban
   Δικαιούχος: 
  4. Δωρεάν φύλαξη (7:00 έως 8:00 & 16:30 έως 18:00)
  5. Δύο αδέλφια έκπτωση 5%
  6. Τρία αδέλφια έκπτωση 10%
  7. Τέσσερα αδέλφια δωρεάν το 4ο παιδί
  8. Απαιτείται παράδοση Ιατρικής βεβαίωσης έως την έναρξη συμμετοχής του παιδιού, στον υπεύθυνο του Κεντρου.